суботу, 13 жовтня 2018 р.

Земля рідна, ти козацькою славою щедра

Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українських козаків, Указом Президента відзначається День захисника України.
Служити своєму народу, бути захисником своєї Вітчизни – почесний обов’язок кожного.
11 жовтня в Нововодянській ЗОШ I-II ступенів, з метою патріотичного виховання підростаючого покоління, вшанування учасників АТО і всіх воїнів незалежної України, відбувся семінар «Земля рідна, ти козацькою славою щедра
 Почесним гостем цього заходу був учасник АТО, випускник нашо
ї  школи Іван Паладійчук, який зараз перебуває у відпустці. Щира подяка прозвучала на його адресу від керівництва та учнів школи.
   Педагогічний колектив на чолі з директором Нововодянської школи Т Бондаренко, сільський бібліотекар та директор Будинку культури ретельно підготувалися  до заходу: оформлено виставку,представлено календарний перегляд « 14 жовтня День Покрови Пресвятої Богородиці. День українського козацтва»,  облаштовано козацький стан, який точно передав атмосферу козацької доби. Чудові музичні композиції та художні постановки продемонстрували учні школи та колектив Нововодянського СБК «Гарні дівчата».
В сільській бібліотеці з нагоди свята захисників України  представлено календарний перегляд « 14 жовтня День захисника України».   
   13жовтня на території козацького стану бібліотекарем сільської бібліотеки  проведено пізнавальну годину « Ми роду козацького діти, землі української цвіт».


 


Немає коментарів:

Дописати коментар